communicatie, ICT, media, blog en publicatie

The Rights Forum ontspoort nu nóg meer

De Gazaboot is weer in de Rotterdamse jachthaven aangemeerd en tijdens de festiviteiten rondom dit 20 meter lange vissersbootje uit Noorwegen worden weer alle registers van gebrek aan scrupules en onbeschaamdheid uitgetrokken. The Rights Forum doet nu ook mee aan dit Hamas-festijn van de moslimbroederschap.

Woensdagavond kwamen een twintigtal pro-Palestina activisten samen in het “Wijkpaleis” in de Claes de Vrieselaan te Rotterdam, om te vieren dat de Gazaboot in de havenstad lag afgemeerd en om onder leiding van de gezellige Brabander Thomas van Gool (PAX voor Vrede) te spreken over “internationaal recht” en hoe dat “internationale recht” gebruikt kan worden om de soevereine Joodse staat Israël in een lastig parket te brengen.

De “lawfare” , het met het wetboek in de hand bestrijden van Israël, is al weer de vierde strijdmethode die door Arabieren tegen Israël wordt toegepast. Sinds 1948 is eerst door middel van Arabische legers, daarna met PLO-terrorisme en toen met behulp van de Tweede Intifada geprobeerd het kleine landje van de kaart te vegen en de inwoners de zee in te drijven. De vorige drie strijdmethodes hebben niet gewerkt en Israël is als militaire macht sterker dan ooit tevoren.

Gerard Jonkman spreekt de troepen toe

In Nederland is stichting The Rights Forum van de voormalige premier Dries van Agt al sinds jaar en dag de vertegenwoordiger van deze vierde strijdmethode: “Lawfare tegen Israël”. Daarom heeft deze zogenaamd deftige en voorname stichting allerlei juristen en oud-politici in de Raad van Advies verzameld en probeert door netwerken toegang tot het Ministerie van Buitenlandse Zaken te krijgen.

Door nu afgelopen woensdagavond samen met de door moslimbroeders gefinancierde Gazaboot bemanning een pro-Hamas bijeenkomst te bezoeken, laat The Rights Forum, bij monde van directeur Gerard Jonkman alle schone schijn vallen en bekent zich tot het platte terrorisme van Hamas. De Gazaboot acties zijn al sinds 2008 een door moslimbroeders georganiseerde en gefinancierde campagne. Er is geen enkele twijfel mogelijk, dat deze actie Hamas ondersteunt.

Amin Abou Rashed
Al dertien jaar fulmineer ik tegen de Hamas fondsenwerver in Nederland Amin Abou Rashed. Meerdere keren werd ik bedreigd met juridische stappen als in hem omschreef als “Hamas-fondsenwerver”. Ik had alle documenten over de Holy Land Foundation, de Stichting Al Aqsa en Stichting Israa al klaar liggen, voor het geval het tot een rechtszaak zou komen. Er was een Israëlische documentaire voor nodig om Amin Abou Rashed voorlopig van straat te halen. Hij zit samen met zijn dochter Israa in voorarrest. In de documentaire werd Amin Abou Rashed met een zak vol geld getoond, die hij aan de Gazaboot 2018 bemanning overhandigde.

Het is niet de eerste keer dat The Rights Forum samen met terroristen en terreurondersteuners in Nederland optreedt. Dit jaar nog zat Rights Forum bestuurslid en voormalig diplomate Berber van der Woude in debatcentrum Arminius samen op het podium met de veroordeelde PFLP-terrorist Salah Hammouri. Overigens vertelde Berber van der Woude bij die gelegenheid niet dat zij intussen tot het bestuur van The Rights Forum was toegetreden. Dat leidde tot de volgend hilarische discussie op Linkedin:Comments are closed.