communicatie, ICT, media, blog en publicatie

Nazih Rustom wilde luchtmachtbasis Rammstein aanvallen

Tot voor kort stiefelde Nazih Rustom nog met zijn rollator door Rotterdam-Zuid, maar in werkelijkheid was het een gevaarlijke keiharde terrorist. Vijftien jaar lang zei hij geen woord tegen Amin Abou Rashed, de officiële vertegenwoordiger van Hamas in Nederland. Iets met geld. Nu leren we het voormalige bestuurslid van de Hamas-Stichting ISRAA pas kennen. Opgepakt en uitgeleverd aan Duitsland wegens het voorbereiden van aanslagen.

Nazih Rustom

Intussen zit Nazih Rustom in voorarrest in Wiesbaden. Zwaarbewapende GSG9-Kämpfer brachten hem met een Hubschrauber naar de Haftanstalt. Dat zal hem leren! Gek genoeg hebben Thomas Gerhard Hofland, Jacob Bodden en @Leftlaser nog helemaal niet voor zijn vrijlating gedemonstreerd. Er zijn geen universiteiten naar deze Hamas-strijder vernoemd. Nazih Rustom staat er helemaal alleen voor. Alleen zijn dochter, die in Rotterdam, een relatief normaal burgerlijk bestaan leidt, mag hem daar bezoeken.

NRC en Volkskrant schrijven niet over deze ‘edele wilden’, tenminste niet als ze naar Polen en Bulgarije reizen om wapens van Hamas te zoeken. Pas als de aanslag is gepleegd en als dan de reactie komt, dan worden de Palestijnen als slachtoffer herdacht. In dit geval zouden wij Europeanen zelf wel eens het slachtoffer van de Hamas-terreur kunnen worden. Wat hebben de potentiële Hamas-aanslagplegers dan voor snode plannen gehad?

De gevonden wapens in Bulgarije

Gelukkig onderzoekt de Duitse krant Die Welt de terreurdaden van Hamas wél en ontdekte dat de militaire luchtmachtbasis Rammstein en de Israëlische ambassade te Berlijn de doelwitten van de nu gearresteerde verdachten waren. Abdelhamid al A., de zwager van Nazih Rustom, had op zijn mobiele telefoon de kaarten van de potentiële doelwitten opgeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *