communicatie, ICT, media, blog en publicatie

De Israël-ontkenners van The Rights Forum

The Rights Forum, de anti-Israëlische organisatie van voormalig premier Dries van Agt, probeert krampachtig een neutrale staatsrechtelijke uitstraling te handhaven. Volgens een anoniem artikel op de website van de organisatie wordt bijvoorbeeld beweerd, dat The Rights Forum geen deel van de BDS beweging uitmaakt. Daarbij word ik als volgt geciteerd:Hoewel wij, zoals Broer zelf erkent, geen deel uitmaken van de BDS-beweging, zijn we volgens hem toch een ‘boycot-Israël-groep’, en voorwaar niet de minste. Onderstaande foto van de demonstratie van afgelopen zaterdag bewijst echter dat de organisatie radicaal anti-Israëlisch is.

De vrouw in de gele cirkel wordt in de BDS-Nederland beweging Dorien Ball genoemd, maar resideert op de website van The Rights Forum, als bestuurslid met de naam Theodora Siemons. Door mij wordt zij enkele keren “Hamas-meisje” genoemd, omdat zij zich, staande op de Dam te Amsterdam, liet eren door de vermoedelijke Hamas-financier Amin Abou Rashed.

Waar gaat het eigenlijk over? Als mevrouw Ballout-Siemons het over “Occupied land” heeft, dan heeft ze het over het gehele oppervlakte van het voormalige mandaatsgebied Palestina en niet enkel over de Westelijke Jordaanoever of over Gaza. Met andere woorden: Zij ontkent het bestaansrecht van Israël!

Door deze mevrouw Ballout-Siemons, tevens bestuurslid van BDS-Nederland, in de organisatie op te nemen en oogluikend toe te staan zulke haatdragende en misleidende spandoeken te dragen, zet The Rights Forum zichzelf geheel buiten spel. Daar kunnen geen ex-diplomaten en ex-ministers of advocaten tegen op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *