communicatie, ICT, media, blog en publicatie

Samidoun-Thomas Gerhard Hofland

11 mei 2022; Kees Broer
De bedreigingen, de ophitsing, de ordeverstoringen.

Thomas Gerhard Hofland bedreigt Israëlische diplomate

Op 7 februari 2022 om 19:45 kwam Samidoun Nederland in actie op het Roeterseilandcomplex aan de Universiteit van Amsterdam.

SIB (Studievereniging Internationale Betrekkingen) had een event georganiseerd getiteld “Israel Foreign Policy” waarbij de Israëlische diplomaat Karin Eliyahu-Pery was uitgenodigd. Op dit moment is Eliyahu-Pery Hoofd van Media & Publieke Relaties bij de Israëlische ambassade in Nederland.

Thomas Gerhard Hofland riep bij die gelegenheid dat Samidoun Nederland ook de volgende optredens waar de Israëlische ambassade bij betrokken wordt, gaat verstoren.

Ordeverstoring in het Flint theater te Amersfoort, door Thomas Gerhard Hofland

Op 11 mei 2022 verstoorden een netwerk bestaande uit Students4Palestine, Samidoun en Free Palestin Maastricht een concert van de Israëlische legerband Tzahal, die in het Flint theater te Amersfoort optrad.

Bestuurslid van Samidoun-international

Thomas Gerhard Hofland staat in het handelsregister van Vancouver, als bestuurslid van Samidoun, ingeschreven. Charlotte Kates is de voorzitter van die club en woont op hetzelfde adres als PFLP-propagandist Khaled Barakat, want ze zijn getrouwd.

Kamer van Koophandel inschrijving van Samidoun
“Decolonize Now!” staat op het huis van Charlotte Kates
Het adres van Samidoun-Internationaal: eeen brievenbusfirma bij UPS
Charlotte Kates, voorzitter van Samidoun, met een PFLP-vlag

Op een demonstratie op de Dam te Amsterdam, 22 mei 2021, naar aanleiding van de geweldsescalatie in Israël, Spreekt Thomas Hofland ophitsende taal. In zijn speech is geen plaats voor de staat Israël en roept hij de antisemitische leuze: “From the River to the Sea”.

Thomas Hofland hitst de activisten op

Op 15 mei 2022 sprak Thomas Gerhard Hofland op de Dam te Amsterdam, ter gelegenheid van de dood van de Al Jazeera journaliste Shereen Abu Akleh. We zien hem samen met Hamas fondsenwerver Amin Abou Rashed, van de Palestijnse Gemeenschap.


Thomas Gerhard Hofland , 15 mei 2022 op de Dam te Amsterdam