communicatie, ICT, media, blog en publicatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2021

Na de turbulente vakantie, waar ik ook nog een blog over heb geschreven (https://www.keesbroer.nl/uncategorized/een-weekend-in-hotel-gaia-te-diepenveen/), ben ik gewoon weer bij mijn reguliere werkgever (Atos.net) aan het werk gegaan. Sinds vier jaar ben ik bezig met het opbouwen van een on-demand SAP-HANA service en direct na mijn vakantie werd mij medegedeeld, dat deze service nu wordt ge-offshored naar een ander land. Ik ben daar de komende tijd nog mee bezig.

Het boek “De boycot van Israël, BDS ; Demoniseren, Delegitimeren, Discrimineren” ligt op dit moment bij de uitgever Aspekt. Er wordt gewerkt aan de opmaak en het omslag. Het CIDI heeft beloofd dat er een boekpresentatie komt en ik hoop jullie daarvoor te kunnen uitnodigen. In de afgelopen tien maanden is al mijn vrije tijd besteed aan het schrijven van dit boek. Ik moet erover nadenken wat ik nu met de overgebleven tijd ga doen.  Ik ben in ieder geval bezig met een thriller over een bom die in 1980 in de Quellijnstraat te Amsterdam is ontploft. Ik heb daarvoor al onderzoek in de bibliotheek van het parlement in Hannover, Duitsland gedaan. Miscchien lukt het mij, deze thriller te schrijven.

Intussen is er een ander boek over Israël uitgekomen, geschreven door Martien Pennings. Het boek is getiteld: “Israël bestaat, en is de meest legitieme staat ter wereld” (https://www.bol.com/nl/nl/p/israel-bestaat/9300000042831893/) Ik heb intussen van de uitgever een recensie-exemplaar ontvangen en zal er een recensie over schrijven. Op twitter heb ik al geschreven https://twitter.com/keesjemadura/status/1427581156560670720?s=20, dat Martien Pennings in staat is voorwoord, inleiding en conclusie reeds in de titel van het boek samen te vatten. Volgens mij is het één van de boeken waarvan de auteur zo erg van zijn eigen gelijk overtuigd is, dat hij geneigd is over zijn eigen zinnen te struikelen.  Maar toch knap dat Martien een boek heeft weten te schrijven.

Ik wens jullie veel geluk toe, in de komende maanden en hopelijk tot ziens!